Skocz do zawartości
  • 0

Stół od maszyny Haid

fella

Pytanie

Napisano

Może któryś z Panów udzieli mi jeszcze informacji na temat tego stołu,proszę i pozdrawiam,jaką wartość przedstawia,mam singera i ten mi się podoba,ile mogę zapłacić,jeszcze raz dziękuje i życzę miłego wieczoru.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z tego co się orientuje to stoły zawsze były droższe od głowicy(maszyny)przynajmniej w ,,singerach,,głowicy nie pokazałem bo jest w stanie złym ,to znaczy zostało kilka liter i nie działa,mi raczej chodziło o sam stół i podstawę,dzięki za uwagę,pozdrawiam.
Napisano
głowica w idealnym stanie ( wszelkie zachowane malowanie , chromy w ładnym stanie) myślę ,że 250 zł max .
Nogi od maszyn to temat rzeka jak ci się uda wytargać do 150 zł to warto jeśli interesujesz się tematem , a jak nie to zawsze stolik ładny możesz stworzyć ;) pozdro
Napisano

Zgadzam się z kolegą ,że stoły i odlew pod nimi to inna bajka ,ta maszyna na tablicy to nie jest moja,nie napalam się również na temat bo wiem ,że co drugi dom (mówiąc potocznie)posiadał ,,singera,, ale maszyna którą przedstawiam ma inne ornamenty pod blatem ,chociaż jest tej samej firmy no i to oznaczenie na zdjęciu ,może ktoś to mi rozczyta ,przynajmniej który rok może,jeżeli nie to będę szukał ale mam trochę pracy z podróbkami jakie wystawiłem w wątku nz hełmami,pozdrawiam i dzięki za uwagę.

Napisano

Może któryś z Panów udzieli mi jeszcze informacji na temat tego stołu,proszę i pozdrawiam,jaką wartość przedstawia,mam singera i ten mi się podoba,ile mogę zapłacić,jeszcze raz dziękuje i życzę miłego wieczoru.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie