Skocz do zawartości
  • 0

Dwa perkuny dorabiane okładziny.

fella

Pytanie

Napisano

Jak koledzy mi pozwolili zapytać się o wartość wystawianych eksponatów,więc pytam się czy te bagnety i eksponaty typu czapki ,hełmy i mundur przedstawiają wartość którą proponuje mi kolega,dałem ok 900 zł zaliczki na wszystko a kolega chce 2000 zł,za wszystko,pozwoliłem sobie na zostawienie tego w lombardzie gdzie chciałem uzyskać więcej informacji sprowadzając kolegów którzy moją trochę pojęcia o tym,ale niestety opinie są różne,już kilka przedmiotów było u kolegów na forum ODKRYWCY.PL i sie rozczarowałem tym ,że znajomy stara mi wcisnąć większość rzeczy za oryginalne,to może zacznę od bagnetów ,które wiem że są oryginalne ale maja dorabiane okładziny i nity,wz 24 i wz. 29,czy są warte za sztukę po 100 zł? proszę o pomoc ,resztę eksponatów pokażę w następnych wątkach,proszę o pomoc,następnym razem zrobię zdjęcia i informacje od Panów a potem zapłata tym razem zrobiłem odwrotnie za co bardzo żałuje,niestety za niewiedze sie płaci i za informacje ,które staram sie od kolegów dostać jeżeli można,pomóżcie prosze,to zacznę od bagnetów PERKUN.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zdj.6,wz24 i wz.29,proszę o pomoc i mniej więcej podanie wartości jaką przedstawiają te bagnety,dziękuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie