grzes_chmiel Napisano 13 Luty 2014 Autor Napisano 13 Luty 2014 WitamProszę o wypowiedzenie się ekspertów na temat tej odznaki. Mam okazje kupna za 300 zł. Czy to dobry interes?Czy to oryginał? Pozdrawiam Grzes
grzes_chmiel Napisano 13 Luty 2014 Autor Napisano 13 Luty 2014 Może inaczej odznaka pierwszego stopnia za rany. Moja pomyłka chce się dowiedzieć czy oryginał i czy warto to za 300 zł kupić. Może koledzy Weles i rodan więcej mi coś powiedzą o tym odznaczeniu.
Romek_66 Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 https://forum.ioh.pl/viewtopic.php?p=401360 Zobacz tutaj - zaporzyczone z innego forum , ale może pomocne
grzes_chmiel Napisano 13 Luty 2014 Autor Napisano 13 Luty 2014 WitamProszę o wypowiedzenie się ekspertów na temat tej odznaki. Mam okazje kupna za 300 zł. Czy to dobry interes?Czy to oryginał? Pozdrawiam Grzes
Pytanie
grzes_chmiel
Witam
Proszę o wypowiedzenie się ekspertów na temat tej odznaki. Mam okazje kupna za 300 zł. Czy to dobry interes?
Czy to oryginał?
Pozdrawiam
Grzes
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.