Kriczer Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 Thomson co w tym dziwnego ? To dziwnego, że militarki już jest coraz mniej a tym bardziej w niektórych rejonach u mnie np pucha jak by wyskoczyła była by rarytasem
khl32 Napisano 15 Luty 2014 Autor Napisano 15 Luty 2014 Magnes odczepiony. Pomogły siły natury :) Dziś rano wpadam do portu, a tu linka od maga pływa sobie luźno... Pierwsza myśl to taka, że poszedł w pi... Ale ciągnę, ciągnę....i jest :) Jakaś większa kra musiała podnieść go z zaczepu i uwolnić. Więcej tam nie szukam. Na temat tych pocisków z Wisły...to Policja ciągle przy nich stoi i pilnuje ! Jaja jakieś normalnie. A saperzy co ? Na urlopie wszyscy ? Do roboty !Kriczer - zapraszam na Wyspę Sobieszewską i Mierzeję Wiślaną, militarki jeszcze trochę tu zostało :)
jerome2 Napisano 15 Luty 2014 Napisano 15 Luty 2014 No to proponuje wspólny wypad, ja jestem ze Stogów. Pozdrawaim
khl32 Napisano 15 Luty 2014 Autor Napisano 15 Luty 2014 jerome2. Nie ma sprawy, niech się tylko trochę cieplej zrobi i można atakować :) Pomyśl nad jakimiś ciekawymi miejscami na neodyma. Pozdro
fuks_ag Napisano 15 Luty 2014 Napisano 15 Luty 2014 do moich znajdek też 3dni lasu pilnowali . taka procedura
jerome2 Napisano 16 Luty 2014 Napisano 16 Luty 2014 OK,pomyślę nad czymś,a tylko magnesem łowisz ,czy wykrywka też?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.