fella Napisano 12 Luty 2014 Autor Napisano 12 Luty 2014 Proszę kolegów o pomoc w ustaleniu czy ten hełm jest oryginalny i czy przedstawia jakąś wartość,chcę przejść w posiadanie kilku fantów i mam wątpliwości co do niektórych.
Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2014 Napisano 15 Luty 2014 Fella- wpadłeś jak tajfun na Forum i wytrzepałeś 70 wpisów dotyczących kolekcji"-zakupów-cen-wartości"...A teraz, udajesz (?) Greka..Generalnie, czas umierać...
fella Napisano 12 Luty 2014 Autor Napisano 12 Luty 2014 Proszę kolegów o pomoc w ustaleniu czy ten hełm jest oryginalny i czy przedstawia jakąś wartość,chcę przejść w posiadanie kilku fantów i mam wątpliwości co do niektórych.
sidzok Napisano 12 Luty 2014 Napisano 12 Luty 2014 Wygląda na oryginał(tego chyba jeszcze nie podrabiają) A wartość to na pewno jakąś posiada na moje oko pomiędzy 100-200zł(nie więcej) sugeruję się aukcjami ze znanego portalu. pzdr
fella Napisano 15 Luty 2014 Autor Napisano 15 Luty 2014 Przepraszam,właśnie zaczaiłem o co chodzi z tym ,,żartem,,a jeżeli chodzi o moje 70 wpisów to młodzież może się dowie jacy ludzie są chciwi na kasę i wciskają podróbki,co do cen zapytałem się w którymś z wątków ,....ale już spadam,przepraszam i pozdrawiam.
fella Napisano 15 Luty 2014 Autor Napisano 15 Luty 2014 ..o pozwolenie na wycenę ,mniej więcej,zapytałem się w którymś z wątków kolegów,jak dostanę kłódkę to się nie obrażę;-)
fella Napisano 14 Luty 2014 Autor Napisano 14 Luty 2014 Dziękuję za pomoc a jak ten portal się nazywa znany ???
Pytanie
fella
Proszę kolegów o pomoc w ustaleniu czy ten hełm jest oryginalny i czy przedstawia jakąś wartość,chcę przejść w posiadanie kilku fantów i mam wątpliwości co do niektórych.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.