huzar z wrocka Napisano 8 Luty 2014 Autor Napisano 8 Luty 2014 Próbowałem umieścić to zapytanie kilka godzin wcześniej, ale chyba zaginęło w bezmiarze internetu. To spróbuję jeszcze raz:Kółko metalowe, minimalnie reagujące na magnes. Znalezione w okolicach Lutyni. Będę wdzięczny za sugestie.
Swiety82 Napisano 9 Luty 2014 Napisano 9 Luty 2014 Kolejki przed wojną jak najbardziej już produkowano, nie wiem jak wtedy ale dzis obręcz koła w kolejkach jest odizolowana od reszty, tutaj jest pełny odlew (chyba ze nakrecana na kluczyk). Może to wprawdzie być od zabawki, ale raczej innego typu.
huzar z wrocka Napisano 8 Luty 2014 Autor Napisano 8 Luty 2014 Próbowałem umieścić to zapytanie kilka godzin wcześniej, ale chyba zaginęło w bezmiarze internetu. To spróbuję jeszcze raz:Kółko metalowe, minimalnie reagujące na magnes. Znalezione w okolicach Lutyni. Będę wdzięczny za sugestie.
Pytanie
huzar z wrocka
Próbowałem umieścić to zapytanie kilka godzin wcześniej, ale chyba zaginęło w bezmiarze internetu.
To spróbuję jeszcze raz:
Kółko metalowe, minimalnie reagujące na magnes. Znalezione w okolicach Lutyni. Będę wdzięczny za sugestie.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.