dziadu94 Napisano 5 Luty 2014 Autor Share Napisano 5 Luty 2014 Witam, wykopalem taki guzik jednak nie znam sie prawie w ogole w tym temacie i prosilbym o id i jesli sie da o wycene, gdyz guzik bedzie szedl na sprzedaz (oczywiscie zadne all..).Wymiary: 22mm srednica, zdaje sie ze miedziany, wypukly, z tylu koszyczek do przyszycia jest w dobrym stanie. Z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 No stówę to minimum musisz brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadu94 Napisano 5 Luty 2014 Autor Share Napisano 5 Luty 2014 jeszcze zapomnialem o tym ze z tylu jest napis: J H PARIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadu94 Napisano 5 Luty 2014 Autor Share Napisano 5 Luty 2014 No to jak? minimum stowa jest pomocne ale malo precyzyjne. A cos wiecej na temat tego guzika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 Flacha to rozsądna propozycja, o ile ktoś zechce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sladami1 Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 Guzik Kriegsmarine ( marynarka III Rzeszy) Brak zdjęcia z tyłu - brak dokładnego ID. Sam musisz sobie dopasować, najlepiej używając tej stronki. http://www.buttonarium.eu/wyszukiwarka.pl.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odyn12 Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 Poczytaj tutaj :http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=681338 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odyn12 Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 Sladami1 napisał: Guzik Kriegsmarine ( marynarka III Rzeszy) Brak zdjęcia z tyłu - brak dokładnego ID. Sam musisz sobie dopasować, najlepiej używając tej stronki. http://www.buttonarium.eu/wyszukiwarka.pl.php"Mógłbyś się ciut wysilić a nie pisać głupoty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sladami1 Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Po prostu gdy ktoś pisze z prośbą o wycenę coś mnie trafia... tak działa moja pomoc... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadu94 Napisano 6 Luty 2014 Autor Share Napisano 6 Luty 2014 Cos cie trafia? Przepraszam bardzo, po prostu nie interesuja mnie guziki i zwracam sie do Was tylko z prosba, nie chcecie to nie wyceniajcie, ale wedlug mnie wycena jest rownie normalna co ID. Lepiej chyba sprzedac taki guzik komus kto sie tym interesuje niz zeby lezal u mnie w pudelku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Posłuchaj dziadu , podobnie jak Ty nie widzę nic złego w wycenie przedmiotów i powiem Ci,że taki guziczek jest wart od 10 do maksymalnie 25 zł w zależności od stanu zachowania.pzdrb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftwaffe25 Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Ja również nie widzę w wycenie nic złego więc rzeknę tak Dziadu 94:guzik przecietny trafiłeś-francuskich marynarzy do II wojnyjeżeli więc możesz wymienić go na butelczynę 0,2 litrazrób to a w lepszy rejs wtedy wypłynieszniźli miałbyś się latami na alledrogo męczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.