Skocz do zawartości

Fisher

dlugi134

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Własnie poszła mi elektronika w F2. Domyślam się że naprawiać to się nie opłaca. Myślę nad kupnem F4 ale widziałem promocję na F5 tylko 200 zł różnicy. Poradźcie co lepsze.
Napisano
witam kup sobie f4 używaną z gwarancją na allegro i będzie git f5 słyszałem że sporo osób narzeka najlepiej poszukaj f70 lub f75 to jest skok technologi
najpierw zadzwoń do vikinga i zapytaj czy ci zrobią najlepiej do boskiego proscana na forum i zapytaj może ci go naprawi to go pchniesz i dołożysz kaski na coś sensowniejszego co do cewek to DD super ale ta mniejsza dobra na drobnice uzupełniają się pozdr
Napisano
F5=Teknetics Omega. Resztę sobie sam dopowiedz. Najbardziej ludziska narzekają na to czego nie mają. Słyszałem opinię, że przez pokrętła ludzie się denerwują, pomijam że moda powraca na pokrętła w wykrywaczu:)
Napisano
znam z autopsji miło ten wykrywacz wspominam głownie przezID ale miejsca gdzie chodziłem z f2 8CC przeszukałem euroace i znalazłem jeszcze więcej fantów.
Długo też myślałem o f5 ale obecnie tereskę przerabiam.
Ps wszedłem na vikinka i cena z dobrą cewką 11DD jest nadal spora zobacz czy coś z tekneticsa cenowo by ci przypasowało.
Napisano

nie długo 3 lata minie jak z F5 chodzę. standardowa cewka i bez słuchawek. w tej chwili nie zamienię go na żaden inny wykrywacz!
zdjęcie dodałem, aby pokazać wielkość saperki. otóż jedna z odznak 14 O.P.P. leżała w dołku, że z saperki nad ziemią widać było tylko górny uchwyt! byłem w szoku!
co najważniejsze... spotkałem się z opinią, że F5 pomrukuje", rzeszczy" itp. nic takiego jeszcze mi się nie przytrafiło! cisza... jak coś jest pod cewką, silny powtórzony sygnał... cisza. rozumiesz o co chodzi.
tak, że zawsze będę zachwalał F5!

pozdro!

Napisano
Jednak stało się. Elektronika do wymiany. Koszt 700 złociszy.
Zdecydowałem się zakupić ze względów finansowych F4.
F2 bardzo dobrze mi się sprawował to myślę że F4 również.
Napisano
To się nazywa mieć farta.Kolego cuma gratuluje sprzętu.Również posiadam F-5 i az takiego szału nie robi zwłaszcza jeśli chodzi o głębokość i stabilność natomiast to co w nim cenie to super dyskryminacja cyfrowa i dżwiękowa oraz czytelnośc i masa.
Napisano
do f4 jeśli nie miałeś to warto zainwestować w osłone elektroniki bo dostają się do wyświetlacza pyły gdy jest sucho i chroni przed wilgocią wilgoć.
ogólnie dobry sprzęt za te pieniądze, mógłby być ciut głębszy powodzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie