dlugi134 Napisano 1 Luty 2014 Autor Napisano 1 Luty 2014 Witam. Własnie poszła mi elektronika w F2. Domyślam się że naprawiać to się nie opłaca. Myślę nad kupnem F4 ale widziałem promocję na F5 tylko 200 zł różnicy. Poradźcie co lepsze.
adamiec Napisano 1 Luty 2014 Napisano 1 Luty 2014 witam,mialem f5 ze standardowa cewka i spoko sie sprawdzal na drobnice ale zasiegi za slabe,jak juz to szukaj z DD cewka
manierka Napisano 1 Luty 2014 Napisano 1 Luty 2014 witam kup sobie f4 używaną z gwarancją na allegro i będzie git f5 słyszałem że sporo osób narzeka najlepiej poszukaj f70 lub f75 to jest skok technologi najpierw zadzwoń do vikinga i zapytaj czy ci zrobią najlepiej do boskiego proscana na forum i zapytaj może ci go naprawi to go pchniesz i dołożysz kaski na coś sensowniejszego co do cewek to DD super ale ta mniejsza dobra na drobnice uzupełniają się pozdr
fuks_ag Napisano 2 Luty 2014 Napisano 2 Luty 2014 F5=Teknetics Omega. Resztę sobie sam dopowiedz. Najbardziej ludziska narzekają na to czego nie mają. Słyszałem opinię, że przez pokrętła ludzie się denerwują, pomijam że moda powraca na pokrętła w wykrywaczu:)
dlugi134 Napisano 2 Luty 2014 Autor Napisano 2 Luty 2014 Jutro dzwonię do Vikinga i będę wiedział na czym stoję. Na razie dziękuję wszystkim za podpowiedzi.
fuks_ag Napisano 2 Luty 2014 Napisano 2 Luty 2014 śmiga pod warunkiem że wtyczka pasuje. Czytaj, na forum znajdziesz.Ale 8cc jest podstawowa znaczy rewelacji nie ma.
fuks_ag Napisano 2 Luty 2014 Napisano 2 Luty 2014 znam z autopsji miło ten wykrywacz wspominam głownie przezID ale miejsca gdzie chodziłem z f2 8CC przeszukałem euroace i znalazłem jeszcze więcej fantów.Długo też myślałem o f5 ale obecnie tereskę przerabiam.Ps wszedłem na vikinka i cena z dobrą cewką 11DD jest nadal spora zobacz czy coś z tekneticsa cenowo by ci przypasowało.
dlugi134 Napisano 2 Luty 2014 Autor Napisano 2 Luty 2014 Widziałem DELTA 4000 ciekawe jak się sprawuje.
fuks_ag Napisano 3 Luty 2014 Napisano 3 Luty 2014 zapytaj w vikin... za ile sprzedadzą ci f4 bez cewki i stelaża bo takie masz.
cuma Napisano 3 Luty 2014 Napisano 3 Luty 2014 nie długo 3 lata minie jak z F5 chodzę. standardowa cewka i bez słuchawek. w tej chwili nie zamienię go na żaden inny wykrywacz!zdjęcie dodałem, aby pokazać wielkość saperki. otóż jedna z odznak 14 O.P.P. leżała w dołku, że z saperki nad ziemią widać było tylko górny uchwyt! byłem w szoku!co najważniejsze... spotkałem się z opinią, że F5 pomrukuje", rzeszczy" itp. nic takiego jeszcze mi się nie przytrafiło! cisza... jak coś jest pod cewką, silny powtórzony sygnał... cisza. rozumiesz o co chodzi.tak, że zawsze będę zachwalał F5!pozdro!
dlugi134 Napisano 3 Luty 2014 Autor Napisano 3 Luty 2014 Jednak stało się. Elektronika do wymiany. Koszt 700 złociszy.Zdecydowałem się zakupić ze względów finansowych F4.F2 bardzo dobrze mi się sprawował to myślę że F4 również.
kris1979 Napisano 3 Luty 2014 Napisano 3 Luty 2014 To się nazywa mieć farta.Kolego cuma gratuluje sprzętu.Również posiadam F-5 i az takiego szału nie robi zwłaszcza jeśli chodzi o głębokość i stabilność natomiast to co w nim cenie to super dyskryminacja cyfrowa i dżwiękowa oraz czytelnośc i masa.
MAX2010 Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 do f4 jeśli nie miałeś to warto zainwestować w osłone elektroniki bo dostają się do wyświetlacza pyły gdy jest sucho i chroni przed wilgocią wilgoć.ogólnie dobry sprzęt za te pieniądze, mógłby być ciut głębszy powodzenia.
dlugi134 Napisano 4 Luty 2014 Autor Napisano 4 Luty 2014 Osłonę zostawię sobie z F2 Wystarczy wyciąć tylko dziurkę na potencjometr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.