Skocz do zawartości
  • 0

Co to za szklany przedmiot ?

loco

Pytanie

Napisano

Moim pytaniem Szanownych Kolegów jest podpowiedź dotycząca tego dziwnego szklanego przedmiotu,wiem ,że z niego sie pije alkohol ponieważ ,człowiek który to przyniósł tak twierdził,mimo tego jest na końcu dozownik który sie wciska i odbija na sprężynie która jest w nim umieszczona(w dozowniku)w środku jest plastikowe podłużne naczynie które jest zakończone małą pokrywką z otworem,myślałem,że to naczynie w środku jest np.na watę nasączoną naftą albo czymś w tym rodzaju do podgrzewania,statyw jest odnowiony a Panów proszę o wiadomości co to może być i czy przedstawia wartość jakąś mam na myśli ,czy warto dać koledze ok pół stówki,dziękuje i pozdrawiam,osobiście to mi sie podoba i czy ktoś z Panów miał z tym przedmiotem do czynienia,dziękuje i pozdrawiam.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kiedyś spotkałem się z podobnym rozwiązaniem, tylko że z kranikiem u dołu. Podejrzewam, że w środku jest naczynie do umieszczenia np. lodu do schłodzenia napoju. Niestety identycznego nie widziałem i nie wiem kiedy mogło być wyprodukowane.
Wygląda na dozownik do napełniania kieliszków czy innych dość płytkich naczyń - poprzez naciśniecie dnem.
A co do ceny, to już chyba kwestia ustalenia między kupującym i sprzedającym.

PS
Warto byłoby przeczytać http://odkrywca.pl/regulamin-przeczytaj-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705
i poprosić któregoś z zalogowanych modów o zmianę tematu bez tego Co to za"
Napisano
Witam.Posiadam podobne urządzenie.Służy ono do podawania wina.Moje nie posiada wkładki która to służy do chłodzenia zawartości.Rewelacyjna sprawa, bardzo przydatna przy konsumpcji winka.Dodatkowo na moim umieszczono sztuczne winogrona.Koszt zakupu to ok.30 zł.za używany dozownik.Przedmiot współczesny.Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie