witam serdecznie, bardzo proszę szanownych kolegów o pomoc w identyfikacji dwóch bagnetów. Pierwszy to być może perkun wz27, ale nie jestem pewien, dlatego zwracam się do specjalistów o pomoc:) Długośc bagnetu: 270, długośc pochwy: 282. Z jednej strony wybite: W.P.+orzełek, z drugiej natomiast: PERKUN i niecztelny symbol. Natomiast drugi bagnet ma tylko bicie na jelcu( numer 2503, ale nie jestem pewien). Jego długośc to: 503. Będę wdzięczny za pomoc w identyfikacji.
Pytanie
artur tomasz
witam serdecznie,
bardzo proszę szanownych kolegów o pomoc w identyfikacji dwóch bagnetów. Pierwszy to być może perkun wz27, ale nie jestem pewien, dlatego zwracam się do specjalistów o pomoc:) Długośc bagnetu: 270, długośc pochwy: 282. Z jednej strony wybite: W.P.+orzełek, z drugiej natomiast: PERKUN i niecztelny symbol.
Natomiast drugi bagnet ma tylko bicie na jelcu( numer 2503, ale nie jestem pewien). Jego długośc to: 503. Będę wdzięczny za pomoc w identyfikacji.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.