pastylka Napisano 14 Styczeń 2014 Autor Napisano 14 Styczeń 2014 Witam,niedawno zakupiłam puderniczkę na pchlim targu, jednak z braku jakichkolwiek oznaczeń na niej nie mogę dojść gdzie i kiedy mogła zostać zrobiona. Będę wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam
hubert283 Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 To jak wróżenie z fusów... Daj chociaż wyraźniejsze zdjęcie.
delmak Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 przydałoby się lepsze zdjęcie również środka, podaj jaka jest średnica wkładu na puder
pastylka Napisano 14 Styczeń 2014 Autor Napisano 14 Styczeń 2014 przekątna wkładu na puder wynosi 7 cm
delmak Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 jesteś pewna ,że to puderniczka , a nie lusterko w etui. W górnej części / na zdjęciu/ nie widać możliwości mocowania pudru prasowanego w owalu
pastylka Napisano 14 Styczeń 2014 Autor Napisano 14 Styczeń 2014 jestem pewna,jak ją zakupiłam, znajdowała się w niej zrujnowana już siateczka pobrudzona jeszcze starym pudrem, dosłownie resztkami, wyczyściłam puderniczkę a siateczkę wyrzuciłam, szkoda bo mogłam zostawić i pokazać na zdjęciu.
delmak Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 czyli do pudru sypkiego z delikatnym puszkiem. Sadząc po ornamencie to może być wyrób międzywojenny .W każdym bądź razie ładna rzecz.
delmak Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 żeby używać możesz wkleić na taśmę dwustronną tzw dywanówkę puder prasowany
pastylka Napisano 14 Styczeń 2014 Autor Napisano 14 Styczeń 2014 Dziękuję za informację - dzięki Panu spojrzę na nią z jeszcze większym szacunkiem :)
Pytanie
pastylka
Witam,
niedawno zakupiłam puderniczkę na pchlim targu, jednak z braku jakichkolwiek oznaczeń na niej nie mogę dojść gdzie i kiedy mogła zostać zrobiona. Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.