soprano_op Napisano 14 Styczeń 2014 Autor Napisano 14 Styczeń 2014 Witam!Ostatnia zdobycz.Wymiary 5,5cm x 3,5cm,brąz.Prawosławny.Proszę o wszelkie informacje na jego temat.Specyficzny,ciut inny jak większość.Po bokach krzyża z lewej coś jak włócznia,po prawej coś jak pastorał.Inne szczegóły niezbyt czytelne.Pozdrawiam!
monaventura Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 Inne ujęcie. Proszę o informacje na temat tego przedmiotu.
numi5 Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 Znajdziesz tu http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=krzy%BFyk+prawos%B3awny&ws=photo&id_forum=all .
monaventura Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 Przyznam, że moja zdobycz jest naprawdę rzadka. Nigdy nie spotkałem się z takim wzorem itd. Krzyżyk jest bardzo ciężki, nie mam pojęcia z jakiego metalu jest wykonany (może mosiądz, może srebro. Dlatego proszę Was o jakieś informacje.POZDRAWIAM!
tyfus Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 monaventura - zasadniczo to się zastanawiam, czemu wpakowałeś" się z ID w czyjś wątek, a nie założyłeś swojego?
monaventura Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 tyfus- Jest mi bardzo przykro z tego powodu. Z tej strony korzystam dość długo, lecz nigdy nie udzielałem się na forum, więc powodem mej pomyłki jest brak doświadczenia :) co się niebawem zmieni.
tyfus Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 monaventura a wiesz, że to bardzo nieładnie pytać się o ID i jednocześnie opylać na znanym serwisie aukcyjnym?bardzo nieładnie...proponuję szybko uzupełnić braki w zapoznaniu się z regulaminem Forum jak również regulaminami działów - zwłaszcza ID.
ZUBIKED Napisano 16 Styczeń 2014 Napisano 16 Styczeń 2014 Goścu chce pińcet za ten krzyżyk chcieć to może nie dość ze zachowanie świadczy delikatnie o bucu to jeszcze z manią wielkosci :). Powodzenia w handlu i na forum :)
numi5 Napisano 16 Styczeń 2014 Napisano 16 Styczeń 2014 monaventura - Szukaj wpisując w Googe np yzantine bronze cross".
monaventura Napisano 16 Styczeń 2014 Napisano 16 Styczeń 2014 ZUBIKET- Nie chcesz nie kupuj, a i nie komentuj określając mnie jako BUCA. Dzięki dla Tyfusa za reklamę.
monaventura Napisano 16 Styczeń 2014 Napisano 16 Styczeń 2014 Mając problem z ID jakiegokolwiek przedmiotu polecam mój sposób. Wystawić za pińcet zł." i poczta e-mail aż puchnie od informacji na temat znaleziska.Numi-5 DZIĘKI!!!
jarzabek Napisano 16 Styczeń 2014 Napisano 16 Styczeń 2014 no faktycznie buc. i to z górnej półki.nie wróże długiej kariery acz będzie pewnie błyskotliwa z takim podejsciem.
monaventura Napisano 16 Styczeń 2014 Napisano 16 Styczeń 2014 Dzięki reprymendzie tyfusa zapoznałem się z regulaminem forum i przytaczam: Temat dyskusji powinien być jednoznacznie związany z tematyką serwisu"PRZEPRASZAM wszystkich, którzy poczuli się urażeni.
ZUBIKED Napisano 18 Styczeń 2014 Napisano 18 Styczeń 2014 Gościu sympatyczny gdyby krzyżyk ten był rzeczywiście takim rarytasem jak go opisujesz to pal licho puszczaj go za pińcet niech rynek oceni .Ale to carskie rzemiosło powiedział bym że wiecej niż 200 lat nie ma tyle że kiedyś był złocony i wprowadzasz w błąd kupującego. Sam sobe odpowiedź czy przypadkiem ceną nie rekompesujesz sobie czego Bog poskapił. Ale Twoja wola, Twoj wybów. Nie chcesz słuchać rad rób jak chcesz. ale załóż sówj watek nie wcinaj się do kolegów i regulamin wyraźnie mówi ze ktoś kto daje na id i odrazu puszcza na allezło jest określany kimś w rodzaju Buca, tego buca co się rzuca :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.