Skocz do zawartości

krzyżyk prawosławny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!Ostatnia zdobycz.Wymiary 5,5cm x 3,5cm,brąz.Prawosławny.
Proszę o wszelkie informacje na jego temat.Specyficzny,ciut inny jak większość.Po bokach krzyża z lewej coś jak włócznia,po prawej coś jak pastorał.Inne szczegóły niezbyt czytelne.Pozdrawiam!

Napisano
Przyznam, że moja zdobycz jest naprawdę rzadka. Nigdy nie spotkałem się z takim wzorem itd. Krzyżyk jest bardzo ciężki, nie mam pojęcia z jakiego metalu jest wykonany (może mosiądz, może srebro. Dlatego proszę Was o jakieś informacje.
POZDRAWIAM!
Napisano
tyfus- Jest mi bardzo przykro z tego powodu. Z tej strony korzystam dość długo, lecz nigdy nie udzielałem się na forum, więc powodem mej pomyłki jest brak doświadczenia :) co się niebawem zmieni.
Napisano
monaventura a wiesz, że to bardzo nieładnie pytać się o ID i jednocześnie opylać na znanym serwisie aukcyjnym?

bardzo nieładnie...

proponuję szybko uzupełnić braki w zapoznaniu się z regulaminem Forum jak również regulaminami działów - zwłaszcza ID.
Napisano
Goścu chce pińcet za ten krzyżyk chcieć to może nie dość ze zachowanie świadczy delikatnie o bucu to jeszcze z manią wielkosci :). Powodzenia w handlu i na forum :)
Napisano
Mając problem z ID jakiegokolwiek przedmiotu polecam mój sposób. Wystawić za pińcet zł." i poczta e-mail aż puchnie od informacji na temat znaleziska.
Numi-5 DZIĘKI!!!
Napisano
Dzięki reprymendzie tyfusa zapoznałem się z regulaminem forum i przytaczam: Temat dyskusji powinien być jednoznacznie związany z tematyką serwisu"
PRZEPRASZAM wszystkich, którzy poczuli się urażeni.
Napisano
Gościu sympatyczny gdyby krzyżyk ten był rzeczywiście takim rarytasem jak go opisujesz to pal licho puszczaj go za pińcet niech rynek oceni .Ale to carskie rzemiosło powiedział bym że wiecej niż 200 lat nie ma tyle że kiedyś był złocony i wprowadzasz w błąd kupującego. Sam sobe odpowiedź czy przypadkiem ceną nie rekompesujesz sobie czego Bog poskapił. Ale Twoja wola, Twoj wybów. Nie chcesz słuchać rad rób jak chcesz. ale załóż sówj watek nie wcinaj się do kolegów i regulamin wyraźnie mówi ze ktoś kto daje na id i odrazu puszcza na allezło jest określany kimś w rodzaju Buca, tego buca co się rzuca :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie