lasiutm Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Napisano 11 Styczeń 2014 Witam. Prosiłbym o identyfikację tego pistoletu. Dodam, że broń nie jest moja - znalazłem to zdjęcie dawno, dawno temu w internecie. Autor niestety nie podał wymiarów ani nazwy pistoletu. Z góry dzięki :)
steell Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Typowy buldog ma trochę inny kształt kurka i osłony spustu. Proszę o fotkę na bębenek od strony kurka, nada bębenkiem była kiedyś poprzeczka stanowiąca część ramy?
steell Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Przydały by sie też wyraźne fotki od lufy i z drugiej strony.
mietek Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Słabe fotki, ale poziom zżarcia" wskazuje na wykonanie ze znalu, czy innego stopu cynku.Odpustowa produkcja.
lasiutm Napisano 12 Styczeń 2014 Autor Napisano 12 Styczeń 2014 Poszperałem trochę i znalazłem kilka zdjęć.
lasiutm Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Napisano 11 Styczeń 2014 Witam. Prosiłbym o identyfikację tego pistoletu. Dodam, że broń nie jest moja - znalazłem to zdjęcie dawno, dawno temu w internecie. Autor niestety nie podał wymiarów ani nazwy pistoletu. Z góry dzięki :)
mietek Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 Mialem podobny jako diecko, przywieziony przez krewnego z zagranicy, mój był na plastikowe kapiszony, jak te:http://archiwum.allegro.pl/oferta/pistolet-rewolwer-na-kapiszony-gratis-kapiszony-i3159164798.html
Pytanie
lasiutm
Witam. Prosiłbym o identyfikację tego pistoletu. Dodam, że broń nie jest moja - znalazłem to zdjęcie dawno, dawno temu w internecie. Autor niestety nie podał wymiarów ani nazwy pistoletu. Z góry dzięki :)
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.