flow Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Napisano 11 Styczeń 2014 Witam, kolegów zastanawiam sie nad kupnem garretta atx czy ktos moze spotkał się z opiniami potrzebuje fachowej opinii
VanWorden Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Fachowej w jakiej sprawie? To wykrywacz PI zaprojektowany i stworzony z myślą o poszukiwaczach samorodków złota. Czy o takie poszukiwania koledze chodzi?PozdrawiamVW
Klucznik Napisano 18 Styczeń 2014 Napisano 18 Styczeń 2014 Tak ogolnie to mi sie spodobal(wojskowy styl)-odrzucila mnie cena-ciezar-tylko dyskryminacja wielkosciowaNasze polskie PI (np.N...)dyskryminacja zelazo-kolor,cena ,waga,wszystko lepsze . ATX jak na erę ekranow dotykowych to zacof.No i jeszcze koniecznosc dostrajania do gruntu!!!No zobaczymy jak ktos z tym pochodzi.K. z K.
Kriczer Napisano 18 Styczeń 2014 Napisano 18 Styczeń 2014 na youtubie jest masa filmików z tym sprzętem, dla mnie ten sprzęt to prehistoria jakaś jest i ta cena...
alex_2013 Napisano 19 Styczeń 2014 Napisano 19 Styczeń 2014 Chyba tylko na rynkach typu usa jest mozliwosc dojenia monety rzedy 2-3 tys usd za sprzet który myszkowski N... sprzedaje po tysiąc pare zł:) gdyby popracował nad wygladem i bajerami podnoszac cene do 2 tys pokazalby sie sprzet o wiele lepszy od garretta
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.