piorado Napisano 8 Styczeń 2014 Autor Napisano 8 Styczeń 2014 Witam, czy ktoś spotkał się z taką stzynią biegów. Wiem, że to motocyklowa skrzynia biegów lecz nie wiem od jakiego motocykla. Czy ktoś jest w stania pomóc mi w identyfikacji ?
piorado Napisano 9 Styczeń 2014 Autor Napisano 9 Styczeń 2014 Dziekuje Catadero za szczegółową odpowiedz, powodzonka dla Ciebie a ja tymczasem zamykam wątek. Zagadka rozwiązana.
piorado Napisano 8 Styczeń 2014 Autor Napisano 8 Styczeń 2014 Witam, czy ktoś spotkał się z taką stzynią biegów. Wiem, że to motocyklowa skrzynia biegów lecz nie wiem od jakiego motocykla. Czy ktoś jest w stania pomóc mi w identyfikacji ?
Catadero Napisano 8 Styczeń 2014 Napisano 8 Styczeń 2014 Angielska skrzynia biegów Sturmey Archer typ BS lub BW, trzybiegowa, do lekkich motocykli, połowa lat trzydziestych. Stosowana przez bardzo wielu producentów motocykli.(Brak sprzęgła). C.
piorado Napisano 8 Styczeń 2014 Autor Napisano 8 Styczeń 2014 Włanie udało mi sie dokopać na necie do czegoś podobnego, a mianowicie skrzynia biegów HURTH stosowana w motocyklach DKW ale jest nieco inaczej zbudowana.... :(
Pytanie
piorado
Witam, czy ktoś spotkał się z taką stzynią biegów. Wiem, że to motocyklowa skrzynia biegów lecz nie wiem od jakiego motocykla. Czy ktoś jest w stania pomóc mi w identyfikacji ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.