Swiety82 Napisano 1 Styczeń 2014 Autor Napisano 1 Styczeń 2014 Czy ktoś jest w stanie określić kim są mundurowi na tym zdjęciu? Fotka z roku 1922, Dolny Śląsk, tyły restauracji. Interesuje mnie również co to za wynalazek na ścianie za plecami ludzi?
sten Napisano 1 Styczeń 2014 Napisano 1 Styczeń 2014 http://www.kalaydo.de/kleinanzeigen/radios-technik/suche-alte-warenautomaten/a/33109817/
Swiety82 Napisano 1 Styczeń 2014 Autor Napisano 1 Styczeń 2014 Dzięki Sten, to faktycznie bardzo prawdopodobne przy knajpie. Ktoś rozszyfrował mundur?
Swiety82 Napisano 1 Styczeń 2014 Autor Napisano 1 Styczeń 2014 Czy ktoś jest w stanie określić kim są mundurowi na tym zdjęciu? Fotka z roku 1922, Dolny Śląsk, tyły restauracji. Interesuje mnie również co to za wynalazek na ścianie za plecami ludzi?
Pytanie
Swiety82
Czy ktoś jest w stanie określić kim są mundurowi na tym zdjęciu? Fotka z roku 1922, Dolny Śląsk, tyły restauracji. Interesuje mnie również co to za wynalazek na ścianie za plecami ludzi?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.