srg.steiner Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Napisano 30 Grudzień 2013 trafiłem takiego orzełka, (wz.19 ??), wielkość ok. 50gr. mocowany na dwa małe płaskie wasy". lekko wypukły, kształtem przypomina guzik. jakaś wpinka?? kojarzycie co to możne być i od czego??pozdr.- steiner.
srg.steiner Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Napisano 2 Styczeń 2014 no tak,to wyjaśnia skąd wąsy" na skórzanej podkładce od spodu...mój orzełek zachowany ładnie,tylko teraz żałuję, że nie trafił mi się cały guziczek :),z resztą nie sądziłem, że to będzie z guzika.Dzięki,Kasjan2000 i wszystkiego dobrego w nowym roku!!srg.steiner
Kasjan2000 Napisano 31 Grudzień 2013 Napisano 31 Grudzień 2013 http://www.buttonarium.eu/szczegoly.php?id=785
srg.steiner Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Napisano 30 Grudzień 2013 trafiłem takiego orzełka, (wz.19 ??), wielkość ok. 50gr. mocowany na dwa małe płaskie wasy". lekko wypukły, kształtem przypomina guzik. jakaś wpinka?? kojarzycie co to możne być i od czego??pozdr.- steiner.
Pytanie
srg.steiner
trafiłem takiego orzełka, (wz.19 ??), wielkość ok. 50gr. mocowany na dwa małe płaskie wasy". lekko wypukły, kształtem przypomina guzik. jakaś wpinka?? kojarzycie co to możne być i od czego??
pozdr.- steiner.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.