huk 100 Napisano 25 Czerwiec 2014 Autor Napisano 25 Czerwiec 2014 Boski ciesielska fajna z epoki :) -pozdro
boskitomasz Napisano 26 Czerwiec 2014 Napisano 26 Czerwiec 2014 Super.Sprzedawca w Legnicy za ciesielską ręczył własnym słowem honoru za to że to kopia a ja kupiłem ją tylko dla widełek za całe 20zł (mam naocznego świadka tej transakcji). Kupiłem też pierwszo wojenną całą w farbie za kolejne 20zł. Ale niestety to i tak jest marna rekompensata za kopie w cenach oryginałów które kupiłem na początku zbierania. Frycowe trzeba zapłacić jak mawiał mój dziadek :( Nikomu tego nie życzę i jeżeli jakiś młody klamrofil ma kupić jakiś szajs to proszę o kontakt a na pewno pomogę. Tylko proszę nie wymagać 100% skuteczności bo pewnie i ja mam jakąś kopię w swojej małej kolekcji. (pisać pw)Pozdrawiam Tomasz.
maras Napisano 26 Czerwiec 2014 Napisano 26 Czerwiec 2014 i do tej mam pyt. czy to jest alpaca i czy jest dobra ???
boskitomasz Napisano 26 Czerwiec 2014 Napisano 26 Czerwiec 2014 Chyba alpaca ale na 100% nie jestem pewien.Wrzucam wam pierwszą wojnę którą kupiłem za 20zł:) Pozdrawiam Tomek.
huk 100 Napisano 26 Czerwiec 2014 Autor Napisano 26 Czerwiec 2014 no niestety maras druga klamra twoja seska to lipa
boskitomasz Napisano 27 Czerwiec 2014 Napisano 27 Czerwiec 2014 No tak,obejrzałem pierwsze zdjęcia i nie zauważyłem że dalej jest druga inna klamra. Widać ewidentnie że to lipton po tym co wrona ma między nogami.Powinien tam ptaszek mieć ptaszka a nie trzecią nogę. Sorry wina mojej nie uwagi. Obiecuję poprawę. Pozdrawiam Tomasz.
maras Napisano 27 Czerwiec 2014 Napisano 27 Czerwiec 2014 ehh i ja frycowe płace... klamry z różnych źródeł...
huk 100 Napisano 27 Czerwiec 2014 Autor Napisano 27 Czerwiec 2014 muszę wam powiedzieć że o tych ptaszkach w ptaszkach bardzo mi się podoba :):) -pozdro
boskitomasz Napisano 28 Czerwiec 2014 Napisano 28 Czerwiec 2014 W trakcie zbierania klamerek dodatkowo nazbierało się trochę,haków,zaczepów,pasów i pipaków które chcę wam zaprezentować.Pozdrawiam Tomasz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.