kurkow Napisano 12 Grudzień 2013 Autor Napisano 12 Grudzień 2013 Dobry dzień.Przed chwilą zaryzykowałem i kupiłem na allegro takie to to. Patki nieco wyglądają na te, które wykorzystywano w elektryczności. Niemczyzna nie jest jednak moim konikiem, więc zwracam się do Szanownego grona z prośbą o identyfikację.
kurkow Napisano 12 Grudzień 2013 Autor Napisano 12 Grudzień 2013 Dobry dzień.Przed chwilą zaryzykowałem i kupiłem na allegro takie to to. Patki nieco wyglądają na te, które wykorzystywano w elektryczności. Niemczyzna nie jest jednak moim konikiem, więc zwracam się do Szanownego grona z prośbą o identyfikację.
kurkow Napisano 12 Grudzień 2013 Autor Napisano 12 Grudzień 2013 No i najważniejsze pytanie czy to oryginały??
kurkow Napisano 12 Grudzień 2013 Autor Napisano 12 Grudzień 2013 Aaaa i jeszcze lojalnie informuję, że nie wykluczam wystawienia ich na allegro, lub zamiany. Żeby nikt sie nie obrażał na mnie czasem ;)
steell Napisano 12 Grudzień 2013 Napisano 12 Grudzień 2013 Co do pierwszej, górnej patki to SS-Scharführer, ten wzór stopnia stosowano w latach 1934-1940, mam lekkie wątpliwości co do sznurka okalającego ale muszą się wypowiedzieć fachowcy. Druga patka to zagadka.
Pytanie
kurkow
Dobry dzień.
Przed chwilą zaryzykowałem i kupiłem na allegro takie to to.
Patki nieco wyglądają na te, które wykorzystywano w elektryczności. Niemczyzna nie jest jednak moim konikiem, więc zwracam się do Szanownego grona z prośbą o identyfikację.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.