Trafił mi się dość nietypowy nowy Polski Policyjny beret „Klasa Policyjna”, i tu moje pytanie czy to beret Szkół Podoficerskich / Oficerskich Policji czy może to jakaś np. klasa policealna o profilu Policyjnym.
Czy ten beret to jakiś wyrób indywidualny na potrzeby szkoły czy to może masowa produkcja dla Szkół Policyjnych.
Gdzie takie formacje z takimi beretami można spotkać?.
P.S. Naszywka jest w kolorze beretu, sama odznaka „gwiazdy” jest naszyta metalizowaną srebrną nicią z dodatkiem metalizowanej niebieskiej nitki na wstędze z napisem „Klasa Policyjna”. Profesjonalne maszynowe obszycie.
Pytanie
dunaj65
Witam
Trafił mi się dość nietypowy nowy Polski Policyjny beret „Klasa Policyjna”, i tu moje pytanie czy to beret Szkół Podoficerskich / Oficerskich Policji czy może to jakaś np. klasa policealna o profilu Policyjnym.
Czy ten beret to jakiś wyrób indywidualny na potrzeby szkoły czy to może masowa produkcja dla Szkół Policyjnych.
Gdzie takie formacje z takimi beretami można spotkać?.
P.S.
Naszywka jest w kolorze beretu, sama odznaka „gwiazdy” jest naszyta metalizowaną srebrną nicią z dodatkiem metalizowanej niebieskiej nitki na wstędze z napisem „Klasa Policyjna”. Profesjonalne maszynowe obszycie.
Pozdrawiam dunaj65
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.