sebi_ns Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Napisano 8 Grudzień 2013 Witam :) chciałbym się dowiedzieć jaki to mogel hełmu , wiem jedynie ze to gladiator . Z którego moze być roku ?
sebi_ns Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Napisano 8 Grudzień 2013 OKEJ DZIĘKI . A CO DO KONSERWACII TO WEZMĘ GO TYLKO WYTRZĘ Z KURZU I ZAKONSERWUJĘ :) POZDRAWIAM :) !
sebi_ns Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Napisano 8 Grudzień 2013 bok helmu. niebył niczym konserwowany i czyszczony , czy go wyczyscić z tego kurzu i czym zakonserwować ?
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2013 Napisano 8 Grudzień 2013 Matko i córko- nie wrzeszcz...Z tego szoku aż cz" zapomniałem dopisać :-(Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 22:04 08-12-2013
torba5 Napisano 8 Grudzień 2013 Napisano 8 Grudzień 2013 ano wrzeszczysz pisanie w necie dużymi literami oznacza krzyk
Pytanie
sebi_ns
Witam :) chciałbym się dowiedzieć jaki to mogel hełmu , wiem jedynie ze to gladiator . Z którego moze być roku ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.