vipiusz Napisano 26 Listopad 2013 Autor Share Napisano 26 Listopad 2013 Co to za monetka? Generalnie nie zbieram moniaków i mało mnie one ciekawią, ale ta z Polską chyba związana - pierwszy raz taką widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 Fryderyk Wilhelm, Grosz dla Prus Południowych, 1797 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 Trojak dla Prus południowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 Dlaczego trojak? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 bo jakiś gruby mi się wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 Nie widzę napisu TRIPLEX. Grosz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 racja, to grosz jak się przyjrzałem to widzę MERIDIONAL :) chyba B czyli Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.