bodzio2130 Napisano 25 Listopad 2013 Autor Share Napisano 25 Listopad 2013 pomorze mi ktoś się dowiedzieć co to jest nigdzie nie wiedzą co to jest posiada próbę srebra 24 w takim małym kułeczku jest napisane A P wiem tyle że prawdopodobnie pochodzi z austri jest jeszcze napis sterling silver i tyle wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Listopad 2013 Share Napisano 25 Listopad 2013 na monetę nie wygląda raczej... zresztą nieistotne w tym momenciehttp://www.odkrywca.pl/-regulamin-dzialu-zanim-dodasz-temat-przeczytaj-obowiazkowo-,691475.html#691475i bez względu na to, w którym dziale ID ten przedmiot wyląduje - radzę przeczytać jakie zasady obowiązują w tych działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Listopad 2013 Share Napisano 25 Listopad 2013 Zanim Tyfus zamknie...Może np puderniczka czy np tabakiera, choć z tego zdjęcia to i antyczne UFO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.