drwal86 Napisano 22 Listopad 2013 Autor Napisano 22 Listopad 2013 witajcieWpadła mi całkiem tanio w ręce taka oto czapka. Nie jestem jednak pewny jej oryginalności, chociaż raczej skłaniam się ku temu, że jest. Czy mógłbym prosić o opinie?
drwal86 Napisano 23 Listopad 2013 Autor Napisano 23 Listopad 2013 właśnie nigdzie nie mogę znaleźć żadnych bić. Stąd moja wątpliwość. Czy li fake biorąc po uwagę również materiał?
HASAG40 Napisano 23 Listopad 2013 Napisano 23 Listopad 2013 sprawdz w miarę możliwości insygnia,to wiele wyjaśni;-)a zarówno to pierwszy krok do oceny. Mocowania, odciski wrony czachy itd.Na starej oryginalnej czapie powinien zrobić się wyraznyodcisk" wronki oraz czaszki wiadomo zabrudzenia itd.Druga sprawa to dla bardziej wtajemniczonych,szwy oraz sam materiał.Same fotki takiej jakości tutaj wiele nie pomogą:-)
janiszelk Napisano 23 Listopad 2013 Napisano 23 Listopad 2013 Daj jakieś bicia bo do teatru jej blisko...
R51 Napisano 23 Listopad 2013 Napisano 23 Listopad 2013 Materiał podobny do stosowanego w dzisiejszych replikach...
Pytanie
drwal86
witajcie
Wpadła mi całkiem tanio w ręce taka oto czapka. Nie jestem jednak pewny jej oryginalności, chociaż raczej skłaniam się ku temu, że jest. Czy mógłbym prosić o opinie?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.