jaim Napisano 17 Listopad 2013 Autor Napisano 17 Listopad 2013 Witam.Pierwszy mój znajdek tego typu ... znaleziony w Lubelskim.Prosze o wszelkie informacje na jego temat ..z jakiego kraju.. kiedy takich używano.? Bardzo dziękuje za poświęcony czas.Pozdrawiam
abcd Napisano 17 Listopad 2013 Napisano 17 Listopad 2013 Leontij więc z pochodzenia Ukrainiec,nazwisko sprawia wrażenie nie wybitego do końca ale może to wina korozji.Jest coś bite na odwrocie ?
abcd Napisano 18 Listopad 2013 Napisano 18 Listopad 2013 Wybite imię Leontij i najprawdopodobniej fragment nazwiska poza tym brak jakichkolwiek innych danych
jaim Napisano 17 Listopad 2013 Autor Napisano 17 Listopad 2013 Witam.Pierwszy mój znajdek tego typu ... znaleziony w Lubelskim.Prosze o wszelkie informacje na jego temat ..z jakiego kraju.. kiedy takich używano.? Bardzo dziękuje za poświęcony czas.Pozdrawiam
Pytanie
jaim
Witam.
Pierwszy mój znajdek tego typu ... znaleziony w Lubelskim.
Prosze o wszelkie informacje na jego temat ..z jakiego kraju.. kiedy takich używano.?
Bardzo dziękuje za poświęcony czas.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.