Skocz do zawartości

Krakowska ekipa

wodzu_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
płacicie bo nie znacie objazdów
ale nawet jak by kazali płacić 20pln to za takie fanty warto a co jeszcze w ziemi tam siedzi to tylko sołtys wie
Napisano
odkrywca mniemam że 72 to rocznik jak tak to wstyd zachowywać sie jak gimbus i donosiciel :)
co do objazdów to znam wszystkie ale tak ludzi na polach wypatrywałem że pojechałem w cholerę
Napisano
no ja to możliwe że nas nie widziałeś , najlepsze fanty wychodzą od strony imielinia nie widać z A4 .Poza tym ostatnio ryliśmy w kopciowicach wkoło bunkra
Napisano
cenzura jest jak zawsze, a jak nie będziesz przeklinał na Forum - nie dostaniesz batona i będziesz mógł spać spokojnie.

twój wybór.
Napisano
Dajcie znać jak będziecie ryć gdzieś na Śląsku chętnie podjadę pogadać na chwilę kopać i tak nie mogę bo na koniec sezonu skręciłem łokieć ,albo zapraszam na jakieś piątkowe lub sobotnie wieczorne piwo w moje strony
pozdro
Rafi
Napisano
Całe szczęście że mam miejskie centralne:-) :-) :-) nie będę się obawiał zaczadzenia:-) :-) :-) .
Wpadaj Rafał na piwo starą drogą do Chrzanowa, możesz do autostrady jechać na kole a od autostrady na rowerze:-) :-) :-) już nie zamykają za piwko:-) :-) :-)
Napisano
Na kole czy rowerze? :-) :-) :-)
Oprysk tych amerykańskich syworzeń... mam dobre wieści mianowicie mój dobry przyjaciel ma w domu kupę materiałów włącznie z mapami opeacji Akcja oderberg" zresztą w czasie okupacji sam był jeńcem jako dziecko Oświęcimia. Mam zaproszenie ( na mocniejszy trunek też).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie