samter Napisano 13 Listopad 2013 Autor Napisano 13 Listopad 2013 Proszę o rozpoznanie osłony ze zdjęć, długość około 70cm. Przepraszam za jakość fotek, były robione na szybko telefonem.
samter Napisano 13 Listopad 2013 Autor Napisano 13 Listopad 2013 Proszę o rozpoznanie osłony ze zdjęć, długość około 70cm. Przepraszam za jakość fotek, były robione na szybko telefonem.
samter Napisano 13 Listopad 2013 Autor Napisano 13 Listopad 2013 Druga strona, lepszych zdjęć w tej chwili nie będzie.
samter Napisano 13 Listopad 2013 Autor Napisano 13 Listopad 2013 Przepraszam za post pod postem, zdjęcie się nie załadowało.
samter Napisano 14 Listopad 2013 Autor Napisano 14 Listopad 2013 Podobną osłonę znalazłem w motocyklu marki Sunbeam (foto obok), choć trochę się różni. W częściach pomiędzy którymi znalazłem tę osłonę, był również lewarek z logiem firmy RMW produkującej motocykle (był jeszcze jeden przedmiot tej fabryki), być może to jest pewien trop. Oprócz tego trafiłem dwa tłumiki tzw. ybki", jeden z logiem PAG (oba z tego samego źródła)
Catadero Napisano 15 Listopad 2013 Napisano 15 Listopad 2013 OKTo osłona łańcucha napędowego na przednie koło trójkołowego samochodu prod. niemieckiej TEMPO.C.
samter Napisano 15 Listopad 2013 Autor Napisano 15 Listopad 2013 Dzięki wielkie za informacje, byc moze masz fotki tego elementu w pojeździe?
samter Napisano 14 Listopad 2013 Autor Napisano 14 Listopad 2013 Nikt nic nie wie? Osłona łańcucha, wału kardana? Lata 20, wczesne 30, Niemcy. To moje sugestie, szukam innych tropów, byc moze ktoś ma jakieś pomysły?
Pytanie
samter
Proszę o rozpoznanie osłony ze zdjęć, długość około 70cm. Przepraszam za jakość fotek, były robione na szybko telefonem.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.