czerwonybaron3 Napisano 2 Czerwiec 2014 Autor Napisano 2 Czerwiec 2014 Pamiątka z okupowanego Wrocławia :)
czerwonybaron3 Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Napisano 23 Czerwiec 2014 Pięknie sygnowana 1913 rokiem :)
czerwonybaron3 Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Napisano 23 Czerwiec 2014 I charakterystyczny orzeł imperialny :)
Kobieras39 Napisano 8 Lipiec 2014 Napisano 8 Lipiec 2014 trochę to dziwne ...wrzucasz gadżety z WH i RP i piszesz że chcesz się zamienić na gadżety wh i IIRP>?i męczysz mailami o sprzedaż... to zbierasz handlujesz czy o co ci chodzi?
tyfus Napisano 8 Lipiec 2014 Napisano 8 Lipiec 2014 i piszesz że chcesz się zamienić na gadżety wh i IIRP>?i męczysz mailami o sprzedaż... to zbierasz handlujesz czy o co ci chodzi?"a to od siebie dodam, że banik przygotowany i czeka w blokach :)bo, a kuku:Wiadomość wysłana przez użytkownika serwisu odkrywca.plJeśli jest to spam lub wiadomość niezgodna z regulaminempowiadom o tym moderatorów serwisu."
tyfus Napisano 8 Lipiec 2014 Napisano 8 Lipiec 2014 i na marginesie dodam:- dwa ostrzeżenia - za oferty na Forum- dwie kartki... za oferty na Forumto recydywa bez prawa łaski.
czerwonybaron3 Napisano 9 Lipiec 2014 Autor Napisano 9 Lipiec 2014 Nie handluje tylko zbieram , a to ze chce sie zamienic z innymi kolekcjonerami to cos zlego ? A 2 kartki mam wlasnie tak jak mowisz za to ze napisalem ze chce sie zamienic . To cos zlego ? Niektore rzeczy ktore mam chcialbym sie zamienic na inne rzeczy ktore bardziej lubie ... Nie wiem o co wam chodzi ?
tyfus Napisano 9 Lipiec 2014 Napisano 9 Lipiec 2014 jakiekolwiek oferty umieszczone na Forum (kupno/sprzedaż/zamiana) skutkują ostrzeżeniem, kartką, do bana włącznie.o to chodzi, że Forum to nie bazar... czas najwyższy to zapamiętać.
czerwonybaron3 Napisano 9 Lipiec 2014 Autor Napisano 9 Lipiec 2014 Brakuje na forum jakiegos dzialu/watku z mozliwoscia sprzedazy / wymiany itp.Z tego co pamietam kiedys cos takiego było ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.