Ceivark Napisano 12 Listopad 2013 Autor Share Napisano 12 Listopad 2013 Dzisiejszy wykopek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ceivark Napisano 12 Listopad 2013 Autor Share Napisano 12 Listopad 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ceivark Napisano 12 Listopad 2013 Autor Share Napisano 12 Listopad 2013 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 14 Listopad 2013 Share Napisano 14 Listopad 2013 gratulacje,a gdzie wyskoczyl pole,las,plaza,czy cos innego :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 14 Listopad 2013 Share Napisano 14 Listopad 2013 Gratuluję, piękny i to z szmaragdem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 14 Listopad 2013 Share Napisano 14 Listopad 2013 kol. Ceivark... proponowałbym Ci wstawienie foty pierścionka do tematu Nasze hity dnia".uważam, ze w pełni na to Twoje znalezisko zasługuje!temat złoty pierścionek" po jakimś czasie spadnie" w otchłanie... no chyba, że zamierzasz prezentować tu same takie złote trafienia, czego oczywiście z całego serca Ci życzę!to tylko taka moja sugestia... a pierścionek jest śliczny!gratuluję!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ceivark Napisano 15 Listopad 2013 Autor Share Napisano 15 Listopad 2013 Dzięki koledzy.Wykopałem go w sadzie. Zamieściłem go w Nasze hity dnia" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 15 Listopad 2013 Share Napisano 15 Listopad 2013 Może bardziej złoto które oddała ziemia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.