cyzbycyz Napisano 6 Listopad 2013 Autor Napisano 6 Listopad 2013 Witamzaślepka jakby od jakiegoś sprzętu optycznego lub coś w ten deseń śr 4cm z boku jest gwint tak że do czegoś musiała być przykręcana Nie mam pewności więc proszę o pomoc w id
cyzbycyz Napisano 6 Listopad 2013 Autor Napisano 6 Listopad 2013 Witamzaślepka jakby od jakiegoś sprzętu optycznego lub coś w ten deseń śr 4cm z boku jest gwint tak że do czegoś musiała być przykręcana Nie mam pewności więc proszę o pomoc w id
Hebda Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 Nie będzie to coś od pochłaniacza/maski pgaz?Poogoglaj
cyzbycyz Napisano 6 Listopad 2013 Autor Napisano 6 Listopad 2013 na zdjęciu 1 słabo widać ale jest tam cieniutki drucik w środku był zalany jakąś żywicą lub czymś podobnym wykruszyło się podczas czyszczenia
Pytanie
cyzbycyz
Witam
zaślepka jakby od jakiegoś sprzętu optycznego lub coś w ten deseń śr 4cm z boku jest gwint tak że do czegoś musiała być przykręcana Nie mam pewności więc proszę o pomoc w id
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.