Louis Napisano 3 Listopad 2013 Autor Napisano 3 Listopad 2013 Witam,mam prośbę o pomoc w ustaleniu w jakich pojazdach mógł być wykorzystywany tego typu obrotomierz. Póki co wertowanie internetu nie przyniosło zadowalających efektów. Nie zdziwię się jeśli okaże się, że to jakiś powojenny ciągnik :). Pozdrawiam.
Louis Napisano 3 Listopad 2013 Autor Napisano 3 Listopad 2013 Witam,mam prośbę o pomoc w ustaleniu w jakich pojazdach mógł być wykorzystywany tego typu obrotomierz. Póki co wertowanie internetu nie przyniosło zadowalających efektów. Nie zdziwię się jeśli okaże się, że to jakiś powojenny ciągnik :). Pozdrawiam.
lupo55 Napisano 3 Listopad 2013 Napisano 3 Listopad 2013 Oznaczenie na fragmencie tarczy informuje, że pochodzi z obrotomierza odśrodkowego typu TC-45.Proponuję poszukać na rosyjskich stronach pod hasłem „центробежный тахометр ТЦ-45” albo na polskich stronach z osprzętem lotniczym.
Pytanie
Louis
Witam,
mam prośbę o pomoc w ustaleniu w jakich pojazdach mógł być wykorzystywany tego typu obrotomierz. Póki co wertowanie internetu nie przyniosło zadowalających efektów. Nie zdziwię się jeśli okaże się, że to jakiś powojenny ciągnik :). Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.