Witam, jestem nowy na forum i nie za bardzo wiedziałem gdzie zamieścić ten temat. Jeśli źle to uczyniłem to przepraszam.
Zacznę od tego, że ostatnio w zbiorach mojej wiekowej cioci znalazłem takową fotografię. Niestety nie potrafi ona powiedzieć kto znajduje się na zdjęciu (zapewne ktoś z rodziny), ani gdzie zostało wykonane.
Poza tym, że na pierwszym planie widzimy Łosia" nie posiadam żadnej wiedzy na temat tego zdjęcia. Dlatego tutaj zwracam się do Was. Zdaję sobie sprawę, że określenie miejsca, gdzie zdjęcie zostało wykonane, tylko na podstawie takiego zdjęcia graniczy z cudem, ale liczę, że znajdzie się ktoś kto może cokolwiek powiedzieć na ten temat. Chciałbym bowiem jakoś zidentyfikować te osoby na pierwszym planie.
Pytanie
Owczar
Witam,
jestem nowy na forum i nie za bardzo wiedziałem gdzie zamieścić ten temat. Jeśli źle to uczyniłem to przepraszam.
Zacznę od tego, że ostatnio w zbiorach mojej wiekowej cioci znalazłem takową fotografię. Niestety nie potrafi ona powiedzieć kto znajduje się na zdjęciu (zapewne ktoś z rodziny), ani gdzie zostało wykonane.
Poza tym, że na pierwszym planie widzimy Łosia" nie posiadam żadnej wiedzy na temat tego zdjęcia. Dlatego tutaj zwracam się do Was. Zdaję sobie sprawę, że określenie miejsca, gdzie zdjęcie zostało wykonane, tylko na podstawie takiego zdjęcia graniczy z cudem, ale liczę, że znajdzie się ktoś kto może cokolwiek powiedzieć na ten temat.
Chciałbym bowiem jakoś zidentyfikować te osoby na pierwszym planie.
Z góry dzięki za wszelką odpowiedź.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.