Swiety82 Napisano 2 Listopad 2013 Autor Napisano 2 Listopad 2013 Takie pudełeczko w zawartością do mnie przywędrowało, napis kontrolny pomiar(?)", wewnątrz jakaś 'wasserwaga' ;)
Swiety82 Napisano 2 Listopad 2013 Autor Napisano 2 Listopad 2013 Dosyć ciężkie i masywne, długość ok 11cm
Swiety82 Napisano 2 Listopad 2013 Autor Napisano 2 Listopad 2013 Pod spodem bardzo precyzyjnie wykonane nóżki, ktoś ma jakies pomysły? Nie wykluczam że może trafić do sprzedaży, średnio mnie takie rzeczy interesują.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 16:56 02-11-2013
Luftlander Napisano 2 Listopad 2013 Napisano 2 Listopad 2013 Poziomica do poziomowania maszyn i urządzeń przemysłowych np. tokarki (w moim przypadku maszyny dziewiarskiej).
Swiety82 Napisano 2 Listopad 2013 Autor Napisano 2 Listopad 2013 Dzięki Luft, tak też myślałem że coś z wojskiem lub przemysłem. Wykonanie jest bardzo trwałe. Tylko napis świadczy o raczej większej skali zastosowań aniżeli jeden typ maszyny..?
Pytanie
Swiety82
Takie pudełeczko w zawartością do mnie przywędrowało, napis kontrolny pomiar(?)", wewnątrz jakaś 'wasserwaga' ;)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.