fuks_ag Napisano 1 Listopad 2013 Autor Napisano 1 Listopad 2013 Katy Carr śpiewa o niedźwiedziu Wojtkuhttp://www.youtube.com/watch?v=rQAy-hJIjtApolecam w ten dzień
Rafi94 Napisano 3 Listopad 2013 Napisano 3 Listopad 2013 Też ostatnio naszło mnie na naszego Wojtka i wymodziłem cienkopisem taki motyw ;p Mam go na tapecie w komórce i zawsze mi niedźwiadek towarzyszy ;D
Czlowieksniegu Napisano 3 Listopad 2013 Napisano 3 Listopad 2013 Hmmm....Znak 22 Kompanii Zaopatrzenia Artylerii...
Rafi94 Napisano 3 Listopad 2013 Napisano 3 Listopad 2013 Nie mówiłem że to ja zaprojektowałem tylko narysowałem z gotowej wersji tylko na czarny kolor, po prostu, jak nie wierzycie to macie kolejny malunek ;D
sonicsquad Napisano 3 Listopad 2013 Napisano 3 Listopad 2013 Od oryginału misiek różni się np ręką więc widać że ręczna robota :)Podtrzymuję -- masz talent :)
Rafi94 Napisano 3 Listopad 2013 Napisano 3 Listopad 2013 Dziękuję szanownym kolegom za uznanie;) Pozdrawiam ;D A ten Kawałek Katy Carr teraz cały czas za mną chodzi, polecam też jej Kommander's Car
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.