traper6 Napisano 25 Październik 2013 Autor Napisano 25 Październik 2013 Proszę o info (najlepiej foty poglądowe) jakimi typami zapalników uzbrajano te granaty w wojsku pruskim.Wiem że po zakończeniu Wielkiej Wojny były na wyposażeniu Wojska Polskiego, ale to mnie nie interesuje.Podkreślam, tylko armia pruska.
traper6 Napisano 25 Październik 2013 Autor Napisano 25 Październik 2013 Proszę o info (najlepiej foty poglądowe) jakimi typami zapalników uzbrajano te granaty w wojsku pruskim.Wiem że po zakończeniu Wielkiej Wojny były na wyposażeniu Wojska Polskiego, ale to mnie nie interesuje.Podkreślam, tylko armia pruska.
traper6 Napisano 25 Październik 2013 Autor Napisano 25 Październik 2013 Sygnatura IHBJaki to producent ?
Pytanie
traper6
Proszę o info (najlepiej foty poglądowe) jakimi typami zapalników uzbrajano te granaty w wojsku pruskim.
Wiem że po zakończeniu Wielkiej Wojny były na wyposażeniu Wojska Polskiego, ale to mnie nie interesuje.
Podkreślam, tylko armia pruska.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.