Brzęczyszczykiewicz Napisano 2 Listopad 2013 Napisano 2 Listopad 2013 Elektroscope też działa. Bo udowodnij, że nie :)
koma150 Napisano 4 Listopad 2013 Autor Napisano 4 Listopad 2013 Panowie, zboczyliśmy trochę z tematu - od szukania żelastwa wykrywaczem do szukania wody różdżką;)Wracając do tematu - w w6000 di pro sl nie mam koszyczka na baterie, która blaszka to + a która - patrząc od strony dekielka?
toska Napisano 5 Listopad 2013 Napisano 5 Listopad 2013 Patrząc do środka wykrywacza, plus jest po prawej stronie.
koma150 Napisano 6 Listopad 2013 Autor Napisano 6 Listopad 2013 Ok dzięki. Na szczęście mam już oryginalny zasobnik. Zimą chyba przerobię na zasilanie z aku żelowego - 4 krowy" R14 kosztowały mnie 16,80 a aku 1,3 Ah można znaleźć w niższej cenie - większy czas działania, możliwość ładowania etc. A nawet nie ładować tylko nowe aku brać to taniej wyjdzie;)P.S. Mam pytanie odnośnie strojenia tej wykrywki. Zdarza mi się przy większych dołkach wyłączać wykrywacz (w poprzednich co miałem) żeby oszczędzać baterie gdy operuję koparką ręczną. Czy w tym modelu wystarczy po włączeniu go wyzerować czy muszę przechodzić od początku całą procedurę strojenia aby dalej móc szukać?
toska Napisano 9 Listopad 2013 Napisano 9 Listopad 2013 Tak po wyłączeniu i ponownym włączeniu musisz stroić do gruntu----------więcej na temat tej wykrywki możesz poczytać w tym topiku http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=684020#1487621i jeśli jakieś dodatkowe pytania a pewnie będą:) to tam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.