majes89 Napisano 22 Październik 2013 Autor Share Napisano 22 Październik 2013 witam, trafiłem monete IOAN, ani roku ani nie mogę dojść co jest napisane na rewersie, proszę o pomoc, może jakies kroki których nie znam aby chociaż trochę wypolerować" monetę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 ten dział jest od ID. Jak chcesz coś kombinować" przy monecie, jest: Konserwacja.a moneta to oratynka", czyli szeląg Jana Kazimierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majes89 Napisano 22 Październik 2013 Autor Share Napisano 22 Październik 2013 jestem tu nowy, chciałem znac rok monety itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 to obejrzeliśmy awers tej monety. poprosimy o rewers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majes89 Napisano 22 Październik 2013 Autor Share Napisano 22 Październik 2013 widać jakies napisy ale nie mam pojęcia co tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszGoth Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 To jest boratynka litewska bita za Jana Kazimierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 kolego napisz w w wyszukiwarce słowo BORATYNKA i masz w masę informacji . Szeląg litewski Jana Kazimierza z 1666 roku stan padlina , populares wartość mniej niż kiepskie piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.