Haharo Napisano 22 Październik 2013 Autor Napisano 22 Październik 2013 Przepraszam, nie zdążyłem zmniejszyć zdjęcia, pierwszy raz wrzucam. Także moja dziewczyna trafiła niedawno taką łuskę i nie potrafię jej zidentyfikować.
szeryfns Napisano 22 Październik 2013 Napisano 22 Październik 2013 Już myślałem ,że z bocznym zapłonem:)A tak poważnie:z tej fotki to jednak trudno będzie ją zidentyfikować .Potrzebne lepsze zdjęcia i wymiary.Pozdrawiam!
honker Napisano 24 Październik 2013 Napisano 24 Październik 2013 Flobert.Producent Niemcy,Lignose A.G. Berlin.Produkowany do II WŚ.Pozdro.*
Haharo Napisano 24 Październik 2013 Autor Napisano 24 Październik 2013 Dziękuje serdecznie, pozdrawiam.
Haharo Napisano 23 Październik 2013 Autor Napisano 23 Październik 2013 Wybaczcie, ostatnio nie mam dostępu do internetu a wczoraj musiałem szybko skończyć sesję... Może troszkę lepsze zdjęcie, łuska 9 mm z dużą literą L". Rzeczywiście boczny zapłon a nie oczne bicie".
Haharo Napisano 22 Październik 2013 Autor Napisano 22 Październik 2013 Przepraszam, nie zdążyłem zmniejszyć zdjęcia, pierwszy raz wrzucam. Także moja dziewczyna trafiła niedawno taką łuskę i nie potrafię jej zidentyfikować.
Pytanie
Haharo
Przepraszam, nie zdążyłem zmniejszyć zdjęcia, pierwszy raz wrzucam.
Także moja dziewczyna trafiła niedawno taką łuskę i nie potrafię jej zidentyfikować.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.