GTR34 Napisano 18 Październik 2013 Autor Share Napisano 18 Październik 2013 witam czy mogl by mi ktos pomoc w wydatowaniu i znalezieju jakis informacji na temat tej plomby, sr21mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTR34 Napisano 18 Październik 2013 Autor Share Napisano 18 Październik 2013 napisy:ERGWIRXINDWRI...AW.reszty nie jestem w stanie odczytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Październik 2013 Share Napisano 18 Październik 2013 Plomba związana z kopalnia soli w Inowrocławiu. Pierwsze szyby powstały tam w latach 1873-1878.Steinsalz Berkwerk Inowrazlawnp.: http://www.echange-passion.com/t744p15-pds-allemagne-et-etats-germaniques-scelles-prives#9019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTR34 Napisano 18 Październik 2013 Autor Share Napisano 18 Październik 2013 tyfus dzieki wielkie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabuh Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Podczepię się pod wątek kolegi.Moja plomba również z orłem a z drugiej strony trudny do odczytania napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabuh Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabuh Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Skuwka dla oceny wielkości.Są jakieś pomysły co do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabuh Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Nikt nic o tej rzeczy nie podrzuci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabuh Napisano 18 Sierpień 2014 Share Napisano 18 Sierpień 2014 Przypomnę temat, może komuś coś się skojarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Sierpień 2014 Share Napisano 18 Sierpień 2014 Z uwagi na stan zachowania ciężko stwierdzić coś ponad to, że polska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabuh Napisano 18 Sierpień 2014 Share Napisano 18 Sierpień 2014 Ale to jakaś celna czy inna? Nie znam absolutnie tego tematu. Wyskoczyła na przypadkowym poletku i nic poza nią w pobliżu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.