MłodyPolska Napisano 13 Październik 2013 Autor Napisano 13 Październik 2013 Gdyby nie ten grawer, to bym wyrzucił.Może ktoś będzie wiedział co to?
MłodyPolska Napisano 13 Październik 2013 Autor Napisano 13 Październik 2013 No właśnie kierowałem się wykrywaczem, który niby pokazuje mi co jakiś czas srebro, ale bardziej kierunkuje na co innego.Nie umiem stwierdzić, czy to srebro, ale faktycznie niby ma próbę.Z jednej strony (przeciwnej grawerowi) jest 800 i na odwrocie jest 10
Kupniula Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 Mi to po d rączkę od zastawy albo od szczotki do włosów pasuje. Jak chcesz wywalać to Ci adres napisze gdzie to pocztą wywalić możesz ;) Jeśli tego bardzo nie czyściłeś to bym obstawiał srebro (za dobry stan). Albo ewentualnie gruba platera
Tomasz70 Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 Nie widać jaki jest przekrój tego ustrojstwa - ale jeśli z jednej strony jest okrągła, a z drugiej spłaszczona, to w rachubę wchodzi jeszcze cygarniczka / fifka / lufka do papierosów (kiedyś bardzo popularne, zwłaszcza przy wyrobach bez filtra).Z tym, że z reguły spłaszczona końcówka miała jeszcze wyprofilowaną, pogrubioną krawędź.
MłodyPolska Napisano 13 Październik 2013 Autor Napisano 13 Październik 2013 Gdyby nie ten grawer, to bym wyrzucił.Może ktoś będzie wiedział co to?
Pytanie
MłodyPolska
Gdyby nie ten grawer, to bym wyrzucił.Może ktoś będzie wiedział co to?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.