ktos451 Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Witam, szukam programu do programu do rozszyfrowywania skrótów producentów niemieckichznalazłem jeden - ale nie działa :/http://mobfinder.mo.funpic.de/index.htmlma ktoś podobną alternatywę, lub instalkę do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Wrzesień 2013 Share Napisano 23 Wrzesień 2013 No, ale 'MOB Finder' to raczej do szukania producentów nie służył ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2013 http://forum.ioh.pl/graficzki2/1211554575_untitled_copy1.jpgA do czego dokładnie? Nie działało to tak jak na fotce wyżej? Nie znam tego programu, tylko tak przypadkiem znalazłem - myślałem że wpisuję kod (przykładowo kod rzm M1/101 - i wyskakuje mi Gustaw jakiś tam itd.)i pokazuje mi producent.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:12 23-09-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2013 dzięki za poprawę linku - mogę jeszcze prosić o poprawę tematu ;) ze skrutó" na skrótów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 23 Wrzesień 2013 Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Witam ktos451 Czego kolega potrzebuje ze skrótów posiadam prawie wszystkie Pozdr. RYC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2013 gvb lub yvb na zapalniku - bo teo nie mogłem nigdzie znaleźć, ale program chciałem na przyszłość :) Kolego rycerz - a mógłbyś wysłać listę tych kodów na ktos451@o2.pl - był bym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 23 Wrzesień 2013 Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Witam ponownie Niestety nie pomoge oba skrótygvb - yvb UNKNOWN - oznacza nieznany ( w tym przypadku producent)pozdr.RYC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2013 trudno, ale dzięki za dobre chęci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.