Landszaft Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Napisano 17 Wrzesień 2013 Witam . Wczoraj łazikując po lesie znalazłem takie oto ustrojstwo. Całość mosiężna - długość 16 cm. praktycznie bez sygnatur 4 wyjścia na przewody jedno zerwane" .Może być skrzywiona skutkiem wypadku.
Landszaft Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Napisano 17 Wrzesień 2013 jedyne numery jakie znalazłem to 9.43 Prawdopodobnie data wytworzenia wrzesień 1943" oraz numer kolejny 595091.
Landszaft Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Napisano 17 Wrzesień 2013 a tu po rozebraniu budowa konstrukcyjna wnętrza. całość była przykręcana do czegoś aluminiowego bo w gwincie pozostały resztki zerwanego gwintu aluminiowego i kontra pół nakrętki widoczne " też jest z aluminium. Z uwagi że nie jestem samochodziarzem a patrząc na konstrukcję w moim samochodzie pompy hamulcowej z wyglądu przypomina mi to urządzenie. Pytanie do jakiego lub od jakiego auta może być to ustrojstwo. wszystko praktycznie wykonane z mosiądzu i aluminium. Jedna sprawa nie daje mi spokoju o ile najbliższy przewód może być do zbiorniczka płynu hamulcowego to pozostały mi tylko 3 wyjścia na przewody do kół ?? od strony sprężyny nie ma możliwości wlewania płynu hamulcowego bo jest docisk aluminiowy i guma pełna
Pytanie
Landszaft
Witam . Wczoraj łazikując po lesie znalazłem takie oto ustrojstwo. Całość mosiężna - długość 16 cm. praktycznie bez sygnatur 4 wyjścia na przewody jedno zerwane" .Może być skrzywiona skutkiem wypadku.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.