DOMILUD PL Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Napisano 12 Wrzesień 2013 Pytanie do modów i nie tylko. Prosze o wyjaśnienie działania naszej wyszukiwarki bo coś mi tu nie gra. Np. przedmiot zamieszczony w NO z dokładnym opisem np. nazwy fanta (nazwa własna, firmy itp. ) po wpisaniu w wyszukiwarkę nie pojawia się w wynikach wyszukiwania.Dlaczego tak sie dzieje? Czy w jakiś szczególny sposób należy wpisywać nazwy fantów - no nie wiem od nowego wiersza, cudzysłów, litery duże małe itd. - aby później pojawiały się w wyszukiwarce. Cała fura fantów umyka niezauważona, a szkoda. Wśród pozostałych forów mamy najlepszą wyszukiwarkę, ale chyba są jakieś mankamenty. Trochę dziwne pytanie po kilku latach obecności na forum, ale od czasu do czasu przyda sie krótkie, ponowne przeszkolenie. :D
tyfus Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 nie trzeba przeszkolenia.sam zauważyłem w ostatnim czasie niedomagania wyszukiwarki.Sprawa zgłoszona administracji.
tyfus Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 DOMILUD PL - możesz podać konkretnie przykład czego szukałeś ?chcemy zrobić test, czy wyszukiwarka działa już poprawnie.
zadora Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 działa zdecydowanie lepiej, kilka dni temu też czegoś szukałem, dostałem 3 odpowiedzi, dzisiaj 3 strony
DOMILUD PL Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Napisano 12 Wrzesień 2013 Dzieki tyfus. Już działa. A przykład:Z mojego wątku w NO Wojna w Dolinie Kwisy ...PHANOMEN" Wcześniej nie było w wynikach, teraz jest na pierwszym miejscu :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.