tede1981 Napisano 8 Wrzesień 2013 Autor Napisano 8 Wrzesień 2013 Witam chciałbym nabyć dwa bagnety francuskie GRAS 1877r tylko nie wiem ile zapłacić?? nie mam lepszych zdjęć.
mietek Napisano 8 Wrzesień 2013 Napisano 8 Wrzesień 2013 Ceny - sprawdz zakonczone aukcje na all..Ceny zaleza od:- stanu, na zdjeciach go nie widac (glownia, czy maja ruchomy zatrzask)- zgodnosci numerow- produkcji (jako iz podales 1877 zakladam iz oba maja takowa date, czyli francuskie, jedna fotka pokazuje iz Francja). Austriackie by byly drozsze- inne bicia (np kotwica, czy tez np irlandzkie)- szlifowania grzbietu rekojesci w celu dopasowania do innej broni
tede1981 Napisano 8 Wrzesień 2013 Autor Napisano 8 Wrzesień 2013 na alleg osiągają od 250zł wzwyż chyba że się myle
viator01 Napisano 8 Wrzesień 2013 Napisano 8 Wrzesień 2013 Zależy te od tego, czy mają zgodne numery. Jeśli zgodne, to w tym stanie (chociaż wiele nie widać) i przy ruchomych zaczepach mogą kosztować po 400-450 zł za sztukę. Niezgodne zwykle są 50-100 zł tańsze. Wszystko zależy od tego jak się targujesz.
Pytanie
tede1981
Witam chciałbym nabyć dwa bagnety francuskie GRAS 1877r tylko nie wiem ile zapłacić?? nie mam lepszych zdjęć.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.