RezistanZ Napisano 5 Październik 2013 Share Napisano 5 Październik 2013 Siema,jak mój wniosek o zdjęcie bana na IP ?komu mogę wysłać podanie?PzDrR-Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RezistanZ Napisano 5 Październik 2013 Share Napisano 5 Październik 2013 już chyba ze 3 lata będzie, oświadczam że to już dosyć i resocjalizacja się wyjątkowo w tym wypadku powiodła.ZdPrR-Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 13 Październik 2013 Share Napisano 13 Październik 2013 A ja miałem amnestię obiecaną poprzednio ( chyba rok temu, lub dwa ) i nic. A pobyt w twierdzy ( że o biczowaniu nie wspomnę) bardzo mi pomógł w powrocie do społeczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Październik 2013 Share Napisano 13 Październik 2013 Twoje się już przeterminowały i bez zgody WKZ nie można nic z nimi, jak przystało na antyki, zrobić...To żywe dowody historii czasu przemian i burz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.