Ludwik124 Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Napisano 3 Wrzesień 2013 Chciałbym wiedzieć co przedstawia herb na medalionie moze ktoś kojarzy, na odwrocie jest głowa mężczyzny z profilu baaaardzo słabo widoczna, sam herb też dość zniszczony ale może ktoś gdzieś widział podobny. Z góry dzieki i pozdrawiam !
Ludwik124 Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Napisano 3 Wrzesień 2013 Chciałbym wiedzieć co przedstawia herb na medalionie moze ktoś kojarzy, na odwrocie jest głowa mężczyzny z profilu baaaardzo słabo widoczna, sam herb też dość zniszczony ale może ktoś gdzieś widział podobny. Z góry dzieki i pozdrawiam !
tyfus Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 to może poprosimy zdjęcie owego medalionu - bez tych dodatków...
Ludwik124 Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Napisano 3 Wrzesień 2013 Niestety nie posiadam innego sorki.
Ludwik124 Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Napisano 3 Wrzesień 2013 Mam jeszcze dwie fotki nie wiem czy pomogą.
sqr Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 może teraz ktoś coś dostrzeże? ja chyba widzę orła w tarczy i kojarzy mi się z czymś pruskim
Pytanie
Ludwik124
Chciałbym wiedzieć co przedstawia herb na medalionie moze ktoś kojarzy, na odwrocie jest głowa mężczyzny z profilu baaaardzo słabo widoczna, sam herb też dość zniszczony ale może ktoś gdzieś widział podobny.
Z góry dzieki i pozdrawiam !
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.