kimbo70 Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Napisano 3 Wrzesień 2013 Wracając z pracy moją uwage zwrócił rower stojący wsród współczesnych na pakingu (a raczej tabliczka przy kierownicy;) z jakich lat jest ten pojazd??Z góry dziekuje za wszelkie info ;)
kimbo70 Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Napisano 3 Wrzesień 2013 Wracając z pracy moją uwage zwrócił rower stojący wsród współczesnych na pakingu (a raczej tabliczka przy kierownicy;) z jakich lat jest ten pojazd??Z góry dziekuje za wszelkie info ;)
Catadero Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 Zakłady Mechaniczne Skarżysko-Kamienna-lata sześćdziesiąte.C.
kimbo70 Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Napisano 3 Wrzesień 2013 fiuuuuu fiuuuuuuuu czyli ma ponad 50 ;) i jeszcze jezdzi .............no tak stara robota to nie to co współczesne made in china ;)
Pytanie
kimbo70
Wracając z pracy moją uwage zwrócił rower stojący wsród współczesnych na pakingu (a raczej tabliczka przy kierownicy;) z jakich lat jest ten pojazd??Z góry dziekuje za wszelkie info ;)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.