kopalniak Napisano 28 Sierpień 2013 Autor Napisano 28 Sierpień 2013 Witam!Przypinka o wymiarach 13mm x 13mm. Znaleziona w Polsce wschodniej. Może ktoś spotkał się z podobną i potrafi zidentyfikować.
1985pl Napisano 28 Sierpień 2013 Napisano 28 Sierpień 2013 Wydaje mi sie , ze jest to jakas pamiatkowa wpinka nawiazujaca do wspolpracy niemiecko-japonskiej.
Luftlander Napisano 28 Sierpień 2013 Napisano 28 Sierpień 2013 Motyw wschodzącego słońca występuje we wpinkach HJ-tu.
ktos451 Napisano 28 Sierpień 2013 Napisano 28 Sierpień 2013 Tak, ale ten jest chyba wybitnie japoński, wschodzące słońce we wpinkach HJ było inne. Chyba, że widziałeś gdzieś podobny motyw, bo z takim ja się nie spotkałem - ale z taką wpinką jak ta też się nie spotkałem więc wszystko możliwe :) Według mnie na 90% ma związek z Japonią
Pytanie
kopalniak
Witam!
Przypinka o wymiarach 13mm x 13mm. Znaleziona w Polsce wschodniej. Może ktoś spotkał się z podobną i potrafi zidentyfikować.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.