Napoleon North Napisano 25 Sierpień 2013 Autor Napisano 25 Sierpień 2013 W lesie w ziemi znalazłem taką łuskę . Czy może być I Wojenna ?
mikeszs Napisano 25 Sierpień 2013 Napisano 25 Sierpień 2013 Kolejny szpec od łusek , są dziesiątki stron na których mozna sprawdzić synatury , czy samemu sie nie można troche wysilić ....!
Nadwojciech Napisano 25 Sierpień 2013 Napisano 25 Sierpień 2013 Kolega raczy sobie z Forumowiczów robić jaja.Wrzuca fotkę po oczyszczeniu ale tego co umożliwia identyfikacje nie raczy pokazać.Pewnie akurat bateria w aparacie padła.....Albo kolega będzie raczył traktować nas wszystkich poważne albo będziemy wyciągać konsekwencje.
Napoleon North Napisano 25 Sierpień 2013 Autor Napisano 25 Sierpień 2013 No teraz widać . Czy to Polska łuska ?
Ostoja Napisano 25 Sierpień 2013 Napisano 25 Sierpień 2013 No cóż, z tego zdjęcia to tylko można powiedzieć, że to łuska od Mausera podwójnie elaborowana. Może się kolega zmobilizuje i doczyści spłonkę.
Ostoja Napisano 25 Sierpień 2013 Napisano 25 Sierpień 2013 Sellier and Belliot 1939 Czechosłowacja. Przepraszam , gdy pisałem poprzedni post nie wiedziałem, że jest już oczyszczona na foto.:)
Pytanie
Napoleon North
W lesie w ziemi znalazłem taką łuskę . Czy może być I Wojenna ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.