SET01 Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Witam wszystkich. Zapowiada się na weekend akcja Kałuszyn 1831. Miejsce mocno przegrzebane, jednak z pustymi rękami jeszcze z tamtąd nie wróciłem. Szacunkowa odległość od stolicy to 60km. Na dzień dzisiejszy jest 2 osoby, niestety brak już miejsc w aucie. Czyli transport każdy na własną rękę. Są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bela1916 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Jest ktoś chętny żeby pokopac ? Ja jestem z okolic Piaseczna. Smigam z Proxima ? Jak coś to bela1916@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rex_29 Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Witam,Szukam chętnych, Warszawa - Saska Kępa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laiso Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Witam i znowu czasu zabrakło... @Hebda Warszawa i okolice tak powiedzmy do 100km, transport jest, w sumie to gdziekolwiek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan33 Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Witam, ktoś chętny na wykopki w okolicach Warszawy? Jestem z Warszawa-Bemowo-Chrzanów, niestety nie mam transportu i nie znam miejsc. Chyba że można gdzieś niedaleko pojechać na rowerach. Pisać na GG 6623561 lub e-mail boromir45@wp.plPozdrawiam wszystkich poszukiwaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Październik 2015 Share Napisano 8 Październik 2015 Bemowo mówisz.Las czy pole?W nocy po polach smigasz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan33 Napisano 9 Październik 2015 Share Napisano 9 Październik 2015 Mogą być lasy i pola. Wykrywacz kupiłem zaledwie parę dni temu. Na wykopkach byłem tylko raz, w lesie koło lotniska na Bemowie. Samemu raczej kiepsko się chodzi, dlatego szukam chętnych na wykopki. W nocy raczej nie śmigam :)chyba że latem jak będzie ciepło i zmontuje się jakąś fajną ekipę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurde-blaszka Napisano 20 Październik 2015 Share Napisano 20 Październik 2015 Witam całe szanowne towarzystwo. Jestem z okolic Warszawy PRUSZKÓW/URSUS/OŻARÓW z chęcią ruszę wspólnie na jakiś wypad w okolice Warszawy i nie tylko niestety nie jestem zmotoryzowany. W razie co podaje nr 510504653 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan33 Napisano 20 Październik 2015 Share Napisano 20 Październik 2015 Szukam ludzi z którymi mógłbym się zabrać na wyprawę. kontakt gg 6623561 lub skype duncan.mclaud1Może uda się zmontować ekipę, lub dołączę do już istniejącej.W grupie raźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polskagola Napisano 23 Październik 2015 Share Napisano 23 Październik 2015 Cześć.Chętnie bym pokopał wspólnie jutro (24.10.sobota) w okolicach Warszawy - szukam chętnych współtowarzyszy (zorientowanych gdzie można bez problemów pokopać, bo osobiście jeszcze w okolicach Wawy nie kopałem). Mogę też dołączyć się do jakiejś grupki :)Jeśli trzeba, to posiadam transport.Szukam Fisherem F44.proszę o mail- polskagola@o2.plpozdrawiamKuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb100 Napisano 26 Październik 2015 Share Napisano 26 Październik 2015 Może jakiś wypad w najbliższą sobotę? Jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piekutoszczak Napisano 17 Listopad 2015 Share Napisano 17 Listopad 2015 Witam szanowną brać szukająco-kopiącą. Znjadą się jacyś chętni żeby od czasu do czasu wyskoczyć w okolice Bemowa ewentualnie gdzieś dalej (mam wypatrzone kilka miejsc)? Niestety nie jestem zmotoryzowany.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.