Skocz do zawartości

Wspólne wykopki. Warszawa i okolice - cz. 2

tyfus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Zapowiada się na weekend akcja Kałuszyn 1831. Miejsce mocno przegrzebane, jednak z pustymi rękami jeszcze z tamtąd nie wróciłem. Szacunkowa odległość od stolicy to 60km. Na dzień dzisiejszy jest 2 osoby, niestety brak już miejsc w aucie. Czyli transport każdy na własną rękę.
Są chętni?

• Odpowiedzi 87
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Witam, ktoś chętny na wykopki w okolicach Warszawy? Jestem z Warszawa-Bemowo-Chrzanów, niestety nie mam transportu i nie znam miejsc. Chyba że można gdzieś niedaleko pojechać na rowerach. Pisać na GG 6623561 lub e-mail boromir45@wp.pl
Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy :)

Mogą być lasy i pola. Wykrywacz kupiłem zaledwie parę dni temu. Na wykopkach byłem tylko raz, w lesie koło lotniska na Bemowie. Samemu raczej kiepsko się chodzi, dlatego szukam chętnych na wykopki. W nocy raczej nie śmigam :)chyba że latem jak będzie ciepło i zmontuje się jakąś fajną ekipę.
Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Cześć.
Chętnie bym pokopał wspólnie jutro (24.10.sobota) w okolicach Warszawy - szukam chętnych współtowarzyszy (zorientowanych gdzie można bez problemów pokopać, bo osobiście jeszcze w okolicach Wawy nie kopałem). Mogę też dołączyć się do jakiejś grupki :)
Jeśli trzeba, to posiadam transport.

Szukam Fisherem F44.

proszę o mail- polskagola@o2.pl

pozdrawiam
Kuba

• 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie